BAŞKAN ÇELİK

BAŞKAN ÇELİK

ÖZVATAN´A GİDİYOR

Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki imkanları ilçelerle de buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi´nce Özvatan ilçesine yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi ile diğer yatırımların tanıtım programına katılacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yarın Özvatan´a gidiyor. Başkan Çelik, saat 11.00´de Kadın ve Gençlik Merkezi´ndeki programa katılarak Özvatanlılarla bir araya gelecek.
Başkan Mustafa Çelik, ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinin ilçelerin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sunacağını söyledi. Özvatan Kadın ve Gençlik Merkezi´nin de önemli hizmetler vereceğine inancını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Özvatan Kadın ve Gençlik Merkezi ilçemizin ihtiyaçları göz önüne alınarak planlandı. Merkezimizde bir adet çok amaçlı salon bulunuyor. Bu salon nikah, düğün, konferans, panel gibi etkinliklerde kullanılabilecek. Kadın ve Gençlik Merkezi´nde ayrıca toplam 108 kişi kapasiteli dört adet derslik yer alıyor. Bu dersliklerde yetişkinlere mesleki eğitim ve hobi kursları, öğrencilere de destek kursları ve değerler eğitimi verilecek. Merkezimizde ayrıca, yüzme havuzu, kadınlar lokali gibi birimler yer alıyor. Kadın ve Gençlik Merkezimizin Özvatan ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi