BAŞKAN ÇELİK, YENİ YÖNETİMİ KUTLADI

BAŞKAN ÇELİK, YENİ YÖNETİMİ KUTLADI

?TÜM HALKIMIZI KAYSERİSPOR´A VE YENİ YÖNETİMİNE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM ...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik sosyal medya hesabından Kayserispor´da yeni seçilen yönetimi kutlayarak tük Kayseri´nin destek vermesini istedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Kayserispor´da yeni oluşan yönetimi kutladı. Başkan Çelik kongreye şehir dışında olduğu için katılamadığını belirterek, tüm şehrin yeni yönetime gereken desteği vermesini istedi. Başkan Çelik sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: ?Şehir dışında olduğum için katılma fırsatı bulamadığım Kayserisporumuzun kongresi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmiştir. Kulübümüz üyeleri şehrimize yakışan bir vakarda olağanüstü kongreyi yaparak Dr. Erol Bedir başkanlığında yeni yönetimi belirlemiştir. Kayserispor´un yeni başkanı Erol Bedir ve yönetiminde yer alan arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum.
Böyle bir dönemde üstlenmiş oldukları görevi başarıyla gerçekleştireceklerine ve Kayserisporumuzu hak ettiği yere getireceklerine yürekten inanıyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kayserispor´a elimizden gelen desteğin azamisini vereceğimizden kimsenin endişesi olmasın. Bu vesileyle başta şehrimizdeki yönetim dinamikleri olmak üzere tüm halkımızı Kayserispor´a ve yeni yönetimine destek vermeye davet ediyorum. Kongremiz şehrimize ve Kayserisporumuza hayırlı uğurlu olsun? dedi.

(Mustafa GÜRBÜZ)

 

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de
Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı
2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı
Karagümrük imha planı hazır
Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası