Tarih: 24.01.2017 17:45

BAŞKAN ÇELİK´E SÜRPRİZ ZİYARETÇİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i makamında ziyaret etti. Ziyarette takımın son durumu konuşuldu.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´un yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kayserispor´un eski Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Teknik Direktör Sergen Yalçın, Başkan Çelik´e takımın durumu ve transferler hakkında bilgiler verdi. Yalçın ?Takımın tüm şehir tarafından sahiplenmesi´ gerektiğini de Başkan Çelik´e iletti.
Başkan Çelik´in gerçekleştirilen ziyarete ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşımları şu şekilde oldu; ?Kayserispor´un Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve takımımıza güvenim tam. Özlenen ve beklenen Kayserispor´u bizlere izlettireceklerine canı gönülden inanıyorum. Yeter ki hep birlikte kenetlenelim. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe, Kayserisporumuz hak ettiği yere gelecektir. Bu manada, bütün Kayserispor taraftarını Kadir Has Stadı´nı her maç doldurarak son dakikaya kadar takımımıza destek vermeye davet ediyorum.?
Haber: Mustafa GÜRBÜZ



23 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —