Tarih: 11.03.2016 22:21

BAŞKAN ÇELİK´İ AĞLATAN EZAN

Facebook Twitter Linked-in

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu hafta Cuma namazını 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu´nda öğrencilerle birlikte kıldı. Namaz sırasında Muhammed Enes Beydüz adlı öğrencinin okuduğu ezan Başkan Çelik´i duygulandırdı. Öğrencinin okuduğu ezanla kendisini Kabe´de gibi hissettiğini belirten Başkan Çelik, başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazını kıldığı 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu´nda Muhammed Enes Beydüz´ün okuduğu ezana hayran kaldı. Muhammed´in okuduğu ezanın kendisini çok etkilediğini ve ağlattığını ifade eden Başkan Çelik, namaz sonrası ezanı okuyan öğrenciyi ödüllendirdi.
Muhammed Enes Beydüz´e altın takan Başkan Mustafa Çelik, Muhammed´in ezanı ile kendisi Kabe´de gibi hissettiğini söyledi. Muhammed için ?Allah nazardan saklasın? ifadelerini kullanan Başkan Çelik, ?Marifet iltifata tabidir? diyerek altın hediye etti. Başkan Mustafa Çelik, Muhammed´in başarılı bir ilim adamı olması temennisinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —