Tarih: 13.10.2017 16:47

BAŞKAN DR.MEMDUH BÜYÜKKILIÇ,

Facebook Twitter Linked-in

KAYSERİ SERBEST BÖLGE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ İSTİŞARE TOPLANTISI´NA KATILDI...

Kayseri Serbest Bölge İş Adamları Derneği İstişare Toplantı´sına katılan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi´nin bölge için çok önemli bir üretim alanı olduğunu ve bu durumun çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Serbest Bölge İş Adamları Derneği Başkanı Aynur Erman ise bu tür toplantılar ile gündemi değerlendirdiklerini şu anda Türkiye gündeminde yerli araba üretimi bulunduğunu ve bu yerin Kayseri olması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Geçen seneye göre eylül ayında Kayseri Serbest Bölge´de ihracat rakamların da artış olduğunu Kayseri´de ihracatın %25´ ni Serbest Bölge´den yapıldığını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ?Kayseri ili bir üretim ve ticaret merkezidir. Ancak Serbest Bölge´nin ekonomik ayrıcalığı bulunmaktadır. Kayseri Serbest Bölgesi´nin gelişiminde ve iyi bir konumda olmasında Melikgazi Belediyesi´nin büyük bir payı bulunmaktadır. Kayseri serbest Bölgesi olarak Çin ile Türkiye arasında ortak yürütülen İpek Yolu Projesi´nde yer almaktayız. E-Ticaretin merkezi Kayseri´dir, bu avantajları iyi kullanmak istiyoruz? dedi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç özellikle ekonomik yatırım ve hizmetleri desteklediklerini ve yönlendirdiklerini çünkü sürdürülebilinir ekonomik ve kalkınma ile gelişmenin temelinde üretime dayalı yatırımların devamı söz konusu olduğunu sözlerine ekledi.


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(13 Ekim 2017) BAŞKAN DR.MEMDUH BÜYÜKKILIÇ,
KAYSERİ SERBEST BÖLGE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ İSTİŞARE TOPLANTISI´NA KATILDI

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —