Tarih: 01.12.2017 16:35

BAŞKAN EROL BEDİR, KUPA MAÇINI YORUMLADI

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında Kayserispor-Eyüpspor´u konuk etti. Mücadeleyi 3-2 Kayserispor kazanırken, Başkan Erol Bedir, maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Bedir, ?Oyuncularımız için iyi bir hazırlık maçı oldu´ dedi.

Türkiye Kupası 5.Tur ilk müsabakaları, oynanan karşılaşmalarla sona erdi. 5.tur ilk maçında Eyüpspor´u konuk eden Kayserispor, sahadan 3-2´lik skor ile galip ayrılan taraf oldu. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmanın ardından TFF Süper Lig´in 14.haftasında oynayacağı Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Eyüpspor karşılaşmasının ardından Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, açıklamalarda bulundu. ?Oyuncularımız için iyi bir hazırlık maçı oldu´ diyen Başkan Erol Bedir, şöyle dedi: ?Galibiyet aldık, ancak beklediğimiz bir skor değildi. Bu tarz karşılaşmalara konsantre olmak da zor. 3-1 öne geçince maç bitti, zannettiler. Eyüpspor´u da tebrik ediyorum, güzel oynadılar. Bizimkiler içinde güzel bir hazırlık maçı oldu. Sakatlanmadan galibiyet ile bitirdik ve mutluyuz. Bizim için önemli olan Alanya maçıdır. Bütün aklımız o maçta.?

Haber: MURAT TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —