Tarih: 19.01.2018 16:57

BAŞKAN EROL BEDİR´DEN GALATASARAY´A GÖZDAĞI

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, 18.haftada oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bedir, ?Bizim için zor ama Galatasaray için daha da zor bir mücadele olacak´ dedi.

Kadrosunda çok fazla yer vermediği futbolcularıyla çıktığı Antalyaspor maçını deplasmanda 2-0 kazanarak, Türkiye Ziraat Kupası´nda çeyrek finale yükselen Kayserispor, Antalya´da Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, İstanbul aktarmalı olarak Kayseri´ye gelerek, kampa girecek.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, çizdikleri hedef doğrultusunda hem kupa hem de ligi bir arada götürmeye çalıştıklarını söyledi. Bedir, Geoffrey Bia ve bir yabancı oyuncunun da sarı-kırmızılı ekipten ayrılmasıyla William De Amorim´in yanı sıra Artem Kravets´e de lisans çıkartacaklarını söyledi. Galatasaray ile pazartesi günü oynayacakları karşılaşmanın 1600 kişilik misafir tribünü ile kombine biletler dahil Kayserispor tribün biletlerinin şimdiden tükendiğine dikkat çeken başkan Erol Bedir, şöyle dedi:

?Kolay bir maç olmayacak. Zirvedeki 5 takımdan ikisinin karşı karşıya geleceği renktaşların mücadelesi. Bizim için zor ama Galatasaray için daha da zor. Onlar kadar şansımız var. İyi oynayan kazansın.?

Haber: Murat TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —