Tarih: 21.08.2017 18:06

BAŞKAN EROL BEDİR´DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, forvete yeni bir isim kazandırmak için çalışmalara başladı. Başkan Erol Bedir, ?Önümüzdeki günlerde forvet transferini de açıklayacağız´ dedi.

Kayserispor ligin ilk karşılaşmasında Galatasaray´a konuk olmuş ve sahadan 4-1´lik skor ile mağlup ayrılmıştı. İkinci karşılaşmaya taraftarı önünde çıkan Kayserispor, 1-0´lık skor ile galip ayrıldı.

Sarı-kırmızılı ekipte galibiyet sevinci yaşanırken, Kayserispor yönetimi Teknik Direktör Şumi´nin isteği üzerine forvet arayışına girişti. Teknik Direktör Şumi´ni bu kararı almasında ise Welliton´un takımdan ayrılması etkili oldu.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi: ?Elimizde bulunan üç forvetten biri sakat, biri haksız fesih yaptı. Bu nedenle de transfer çalışmasına yeniden başladık. Yeni transferimizi de 2-3 güne kadar açıklayacağız. Önümüzdeki hafta Asamoah da geldikten sonra Türkiye´deki en iyi forvetin bizde olduğunu herkes görecek. Şimdiden yeni transferimizin takımımıza hayırlı ve uğurlu olsun.?

Şevket Tekin


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber




(21 Ağustos 2017) BAŞKAN EROL BEDİR´DEN TRANSFER AÇIKLAMASI
BEDİR, ?FORVET MEVKİİ´NE TRANSFER YAPACAĞIZ?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —