Tarih: 10.09.2015 18:04

BAŞKAN HİÇYILMAZ

Facebook Twitter Linked-in

   Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Almanya ve Avrupa´nın önde gelen haber dergisi Der Spiegel´in röportajında Kayseri ve Türkiye´ye ilişkin görüşlerini aktardı.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Der Spiegel´in deneyimli muhabiri Samiha Shafy´ın sorularını cevapladı?
Hiçyılmaz, küresel ekonomik gelişmeler, Türkiye ile AB arasındaki ekonomi başta olmak üzere ilişkiler, Kayseri´nin ekonomik ve sosyal gelişimi ile Türkiye´deki konumu, 1 Kasım seçimleri öncesinde siyasetteki duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.
Başkan Hiçyılmaz röportajında; Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmeler ve geleceğe ilişkin beklentilerden bahsederek, yaşanan terör olayları ve Suriye´deki iç savaştan kaçan mültecilerin durumlarına ilişkin görüşlerini de açıkladı.
Başkan Hiçyılmaz, röportajda Kayseri ekonomisinin geldiği noktayı örneklerle anlattı ve Türkiye´nin son yıllarda yakaladığı başarılar ile kazanımlar hakkında konuştu. Başkan Hiçyılmaz ayrıca, Kayseri Ticaret Odası´nın yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi paylaştı.

 



10 EYLÜL 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —