Tarih: 24.06.2017 13:43

Başkan Nursaçan´dan Ges Açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, GES Projesi´nin sanayiciye kazandırdıklarıyla alakalı özel açıklamalar yaptı. GES projesinin önemli bir kaynak olduğunu dile getiren Nursaçan, ?Haziran ayında buradan gelirimiz, ortalama 1 Milyon Dolar olacak? dedi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, sohbet programında Mustafa Gürbüz´ün konuğu oldu. Bir çok konuya açıklık getirilen programda, kendisine GES ile alakalı yapılan eleştirilerin haksız olduğunu belirten Başkan Nursaçan, projeyi anlattı.
Bu projeyi biz, 1200 kişi için yaptık diyen Nursaçan, ?Haziran ayında GES´ten 1 Milyon Dolar gelir bekliyoruz´ dedi. Nursaçan sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, ?Bakın burada bizim kurduğumuz Güneş Enerjisi Projesi´nin yıllık kazancı var. Daha önce yapılandan bahsetmiyorum. 32.4 Megavattan bahsediyorum. Minimum 7,5 Milyon Dolar ihtiyatlı hesaplanmış getirisi var. Siz, bunu herkese pekeş çekebilirdiniz. Biz, araziyi bile ihale ile sattık. Diğerlerinin nasıl sattığını biliyoruz. El insaf diyorum. Dilinize sahip olun. Güneş balçık ile sıvanmıyor. Güneş iyi olduğu zaman enerji yükseliyor. Haziran ayında, bu sistemden kazanç 1 Milyon Dolar ortalamasında olacak. Türk Lirası bazında ise 3,5 Milyon TL civarında bir gelir elde edilmiş olacak. Biz, yaptığımız işi sen, ben ve bizim oğlan şeklinde yapmıyoruz, sanayicimiz adına yapıyoruz. Biz, GES´le uğraşırken kendini bilmezler, ?OSB´nin parası bitti ve sanayiciden hizmet parası alacak´ dediler. Bu kadar büyük yalan olmaz. İspat etmeyenlere söylüyorum, ?Bu sözü söyleyenler, ispat edemezlerse yalancılardır.´?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —