Eğitim ve öğretime büyük önem veren, öğrenci ve genç dostu Büyükşehir’in Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın hizmete açtığı kütüphaneler ve sosyal yaşam merkezleri ile gençlerin okuyarak öğrenmesine ve kendini geliştirmesine imkân tanınıyor. Bu çerçevede İncesu Sosyal Yaşam Merkezi’nde bir araya gelen gençler kitap okuma etkinliğinde buluştu.
Kayseri’yi kütüphaneler şehri yapma hedefiyle çalışmalarını sürdürerek 9’uncu kütüphaneyi Erkilet’te hizmete açan Başkan Büyükkılıç, sunduğu hizmetlerin meyvesini alıyor. Gencinden yaşlısına vatandaşlar, açılan tesislerde kitap okuyarak kendini geliştiriyor, ufkunu genişletiyor.
SONBAHARIN RENKLERİ İÇERİSİNDE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ
Sonbaharın renkleri içerisinde, İncesu Sosyal Yaşam Merkezi bahçesinde kitap okuyan gençler, sonbahar mevsiminde kitap okumanın keyfini yaşadı. Nitelikli etkinlikte kitap okuyarak bilgi edinen gençler için hizmeti Büyükkılıç sunuyor, gençler de okuyor.
KÜTÜPHANELER VE SOSYAL YAŞAM MERKEZLERİ VATANDAŞIN GÖZDESİ OLDU
İçerisinde on binlerce basılı ve elektronik kitap bulunan, yıllık ortalama 2 milyon okurun ziyaret ettiği Büyükşehir Belediyesi kütüphaneleri zengin donanımı ve konforlu ortamı ile öğrencilerin ve kitap kurtlarının gözdesi oldu.
Bunların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki Sosyal Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri ile de kütüphane benzeri hizmet, vatandaşla buluşturuluyor.
Kayseri Dağcılık İhtisas Spor Kulübü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde zirveye tırmandı. Zirveye ulaşan 39 kişi günün anlam ve önemini belirten pankartlar ve söylemler eşliğinde kutlama yaptı.
Kronik ağrının nedeni her zaman ağrıyan bölge olmayabilir. Uzmanlara göre geçmişte geçirilen ameliyatlar ve diş sorunları yıllar sonra farklı bölgelerde ağrıya yol açabiliyor. Birçok kişi bu gerçeği bilmiyor. Detaylar Haberimizde.
Türkiye’de kronik böbrek hastalığı sessizce yayılıyor. Uzmanlara göre milyonlarca kişi farkında olmadan risk taşıyor. Erken teşhis hayat kurtarabiliyor. Peki uzmanlar neden alarm veriyor, kimler risk altında? Detaylar Haberimizde
Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü dolayısıyla 'Akif'in Mirası İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi.
Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan sanığa mahkeme 18 yıl 9 ay hapis ve 187 bin 500 TL adli para cezası verdi. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri’de araç sahiplerini ilgilendiren zam haberi geldi. PÜİS Kayseri Şube Başkanı İbrahim Polat, benzine yapılacak artışın kesinleştiğini duyurdu. Zam bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak.
Okul Sporları Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonalarında derece elde eden sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti.
İlaç bulmakta zorlanan vatandaşlar için yeni bir sistem devreye alındı. Sağlık Bakanlığı’nın e-Nabız uygulamasına eklediği özellikle birlikte reçetedeki ilaçların hangi eczanede bulunduğu artık kolayca sorgulanabilecek.
Kayseri’de bir süredir gündeme gelen çöp birikintileri için belediye ekipleri harekete geçti. Yapılan kapsamlı temizlik çalışmalarıyla sanayi sitesindeki atıklar tamamen kaldırıldı. Detaylar Haberimiz'de...
Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 15-17 Mart tarihleri arasında kapılarını açacak olan ‘Kutsal Emanetler ve Vakıf Eserleri Sergisi’ ziyaretçilerini bekliyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin “Arılar Çoğalsın, Bereket Katlansın” Projesi’nde kura heyecanı yaşandı. 2.918 başvuru sahibinin katıldığı kura çekilişinde 750 asil ve 100 yedek hak sahibi belirlendi.
Ramazan Bayramı yaklaşırken Kayseri’de berber ve kuaför ücretleri yeniden konuşulmaya başladı. Güncellenen tarifeyle birlikte bazı hizmetlerdeki fiyatlar vatandaşların dikkatini çekti. Detaylar Haberimiz'de...
Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Ali Çöl’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ramazan Bayramı yaklaşırken Yahyalı Belediyesi ilçe genelinde temizlik ve bakım çalışmalarını hızlandırdı. Mezarlıklardan parklara kadar birçok noktada yürütülen çalışmalar dikkat çekti.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, CerModern’de açılan fotoğraf sanatçısı Ani Çelik Arevyan’ın “Işığın Sesi” adlı sergisini ziyaret etti. Böhürler’in açıklamasında sanatçıyla ilgili Kayseri detayı dikkat çekti.