Başkan Büyükkılıç'tan asfalt yenileme ve altyapı çalışmalarına inceleme

Başkan Büyükkılıç, belediye tarafından gerçekleştirilen asfalt yenileme ve altyapı çalışmalarını inceledi. Detaylar Kayseri Haber bülteninde...

Güncel 15.09.2024 16:12:00 274 0
Başkan Büyükkılıç

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye tarafından gerçekleştirilen asfalt yenileme ve altyapı çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yetkililerden bilgi alan Başkan Büyükkılıç, çalışmaları kısa sürede tamamlama gayretinde bulunduklarını ifade etti.

Yol konforu ve standartlarının artması dolayısıyla sürücülere hız yapmamaları ve kurallara uymaları tavsiyelerinde bulunan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Şu anda Nazım Bey Bulvarı ile Necip Fazıl Bulvarı arasında 3 kilometrelik mesafeyi içeren ana arterimizin yenileme çalışmasındayız. Tabii ki zaman içerisinde burada yıpranma, altyapının yetersizliği söz konusu olunca hem altyapısını hem asfaltını yeniliyoruz. Vatandaşımızı trafikten alıkoymadan kısa sürede yapmaya ve özen göstererek Kayseri’mize yakışır bir anlayış içerisinde çalışmalarımızı yapıyoruz.Toplamda 6 bin ton asfalt serilmiş olacak. Yaklaşık 20 milyon liralık bir altyapı bölge çalışmasıyla sonuçlanmış olacak."

 

 


AK Parti Milletvekili Tüfenkci, Kayseri'de
Kayseri nöbetçi eczaneler (19 Eylül)
Kayseri'de futbol tutkunları dev ekranda buluşacak
Kocasinan'dan akıllı kavşak hamlesi
Erciyes'te kış başladı
Paramotor ihbarı alarm yarattı
Lösemi tedavisinde hedefli yaklaşımlar
Narin'in katili, arkadan koluyla boynunu sarmış
Toplu taşıma için temiz enerji zirvesi
Kayseri, Gaziler Günü'nü unutmadı
Obruk tehlikesi Kayseri'yi de tehdit ediyor
Kayseri'de şaşırtan yakalama
Kararname yayınlandı; 12 ilin valisi görevden alındı
"18. Erciyes Cup" sürüyor
Arkadaşını öldüren sanık mahkemede