Başkan Büyükkılıç'tan ilçelere yeni projeler

Başkan Büyükkılıç

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, merkezde olduğu kadar kırsalda da hizmetlerini çeşitlendirerek arttırıyor. Bu doğrultuda Büyükkılıç, yeni dönemdeki proje ve çalışmalarla ilçeleri ihya etmeyi sürdürecek.   

Yeni dönemdeki projelerini ve planlanan çalışmaları sıralayan Büyükkılıç, tarımdan ulaşıma, eğitim ve sosyal donatılardan spora kadar pek çok alanda faaliyetleri olduğunun altını çizdi.

Başkan Büyükkılıç, yeni 5 yılda da ilçelere yapılacak bazı projeleri şu şekilde sıraladı: 

“Develi terminal projemiz ile ilçemiz yeni ve modern ilçe terminaline kavuşmuş olacak. Öte yandan develi otopark ve meydan düzenlemesi çalışmamız sayesinde de ilçemiz güzel bir görünüme kavuşurken, ilçe sakinlerine konforlu bir yaşam da sunmuş olacak, Yahyalı’da ise Yahyalı Millet Kıraathanesi yapılacağını paylaştı. Pazar yerleri konusunda ise Talas Yenidoğan ve Bahçelievler Mahallesi’ne yeni ve modern pazar yerleri inşa edilecek, tarım ve hayvancılığa destek kapsamında ise gayretlerimiz sürecek. Çiftçinin ve besicinin her daim yanındayız. Desteklerimiz devam edecek. Tohum desteği, arılı kovan dağıtımı, hayvancılık işletmelerine su desteği, koyun dağıtımı desteklerimiz sürecek."

Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ve Pınarbaşı’ya ilçe kütüphanesi yapılacağını ayrıca Develi’deki Develi Askerlik Şubesi’nin müze ve kütüphaneye çevrileceğini belirterek, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“İlçelerimize sıcak asfalt, sathi kaplama yol yapım, sanat yapıları kırsal mahallelerimize köprü ve baks yapım ile ilçe belediyelerimize kırsal mahallelerde kullanmak üzere kilitli parke desteğimiz devam edecek. Ayrıca ilçe tesis bakım onarım desteğimiz ile ilçe spor sahaları yapım çalışmalarımız da sürecek."            



Elektriğe yüzde 38 zam

Başkan Özdoğan Çağlayan Bölgesi'nde

Yamula Barajı su sporlarının merkezi olacak

'Mobil Başkan' ilk ziyaretinde coşkuyla karşılandı

CHP’li Genç'ten MTV taksitinin alınmaması için kanun teklifi

Büro Memur-Sen eylem planını başlattı

Bilişim Akademisi Projesi'nde çalışmalara başlandı

LGS sonuçları açıklandı

Büyükkılıç’tan MHP'li başkanlara ziyaret

Milli Mücadele Müzesi tarih ile teknolojiyi buluşturuyor

Havaların ısınmasıyla beraber yangınlar artıyor

MSB'den 3. Dünya Savaşı açıklaması

Kayserili şairden ‘Milli Takıma özel şiir’

Kocasinan'dan çölyaklı ailelere glutensiz gıda paketi

Başkan Özdoğan'a esnaf odaları başkanlarından ziyaret

Büyükşehirden, 25 bin sokak hayvanına yardım