Başkan Çamlı açtı ağzını yumdu gözünü!

Başkan Çamlı açtı ağzını yumdu gözünü!

Spor 16.07.2024 11:25:00 522 0
Başkan Çamlı açtı ağzını yumdu gözünü!

Süper Lig temsilcimiz Mondihome Kayserispor’da yeni sezon hazırlıkları kulüp tesislerinde devam ederken kulüp başkanı Ali Çamlı, Kayseri Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Çamlı, eski başkan Berna Gözbaşı’nın kulübe koydurduğu temliklerle ilgili konuyu mahkemeye taşıyacaklarını ifade etti. 

Samsunspor ile oynanan hazırlık maçıyla ilgili konuşan Başkan Çamlı,  “Maçın sonucu hiç önemli değil, önemli olan hocanın elindeki malzemenin ne olduğunu sahada görmeye çalışması. Zaten hazırlık maçları Lig'in başlaması açısından kıymetli. Önemli olan dediğim gibi hocanın sistemini oyuncularına saha içinde uygulamaya çalışıyor olması. İnşallah yeni sezonda çok iyi bir Kayserispor izleteceğiz. Hocamıza ve futbolcularımıza güvenimiz tam.” dedi.

“TEMLİK KONUSUNU MAHKEMEYE TAŞIYORUZ”

Ali Çamlı kulüpte kendi alacaklarının da olduğunu belirterek eski başkan Berna Gözbaşı’nın kulübe koydurduğu temliği mahkemeye taşıyacaklarını ifade edip şöyle konuştu. “Tabi şimdi bizim disiplin cezasına bağlı bir yasağımız var. Maalesef takımımıza takviye yapamıyoruz. Bir önceki başkanın koymuş olduğu temlikler bizi sıkıntıya sokuyor. Yani çok iyi düşünüp yapılması gereken şeyler bunlar. Berna hanımın alacakları varsa benim de alacaklarım var. Bu temlikler konabilir ama bu temlikler Yapı Kredi'ye götürüp satılmaz. Şu anda Kayserisporla ilgili bu ciddi bir sıkıntı söz konusu. Yarın temlikle ilgili mahkeme boyutunu başlatıyoruz! Bunu ilk defa sizin aracılığınızla açıklıyorum. Federasyona daha önce ihtar çekmiştik başından sonuna kadar konan temliklerin yanlış olduğunu söyledik. Yani neresinden tutsan eline geliyor. Burası büyük bir camia benim yönetimim çok güçlü biz bunu da aşacağız! Kim hangi oyunu oynarsa oynasın altında oynayanlar kalacak.Biz asla pes etmeyeceğiz. Gerekirse şehrimiz için şehrimizin incisi Kayserispor için her şeyimizi bugüne kadar taşın altına koyduk bundan sonra da koyacağız.”

“İCRA DOSYASI TEMİZLEMEKTEN PLAN YAPAMIYORUZ”

Yönetime geldikleri günden beri icra dosyası temizlemekten, kulüple ilgili plan yapmaya zamanları olmadığına dikkat çeken Çamlı sözlerini şöyle sonlandırdı.  “Bu takım asla bu ligde sıkıntı yaşamayacak bunu buradan tüm Kayseri kamuoyuna söylüyorum.  Kayseri seyircisi rahat olsun inşallah sıkıntısız bir süreç geçireceğiz ama biz büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Şu anda federasyonun kulüplere verdiği avansı kullanamıyoruz. Futbolculara ödeme yapacağız, gece gündüz uykumuz huzurumuz hiç kalmadı ama inşallah bir gün şöyle dönüp baktıkları zaman bu şehre gelip bu şehrin kulübünün başkanlığını yapanlar ben ne yaptım diyerek kafasını yastığa koyunca bir düşünür. Yapılan bir tane doğru bir şey yok bin tane hatalı iş var. Maalesef oynanan oyunlar, perde gerisinde film çevirmeler… Bunların hepsini biliyoruz! İnanın Yönetim olarak biz çok ciddi bir sıkıntılı süreç yaşıyoruz geldiğimiz günden beri borç ödemekten icra dosyası temizlemekten kulüple ilgili plan yapmaya zamanımız olmadı. Burayı yönetenler bir düşünsün. Yani bunları biz alıp gelip buraya bu sorunları koymadık. Ama maalesef işte hala yalan dolan iftira, orada burada konuşmalar bilmem bir şey ondan sonra ben demedim gibi cümleler. Tek düşündüğümüz konu şehrimizin en değerli markası Kayserispor.”

 


Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi yarın sona eriyor
Kayserispor'da sakatlar iyileşiyor mu? Sevindirici haber geldi!
A Milli Futbol Takımı, gruptaki ilk galibiyetini aldı!
Kayserispor'da yaprak dökümü! O futbolcuyla yollar ayrıldı
Paris Paralimpik Oyunları'nı rekorla tamamladık!
Kayserispor'da genel kurul ertelendi! Yeni tarih ne zaman?
A Milli Futbol Takımı, ilk galibiyet için İzlanda'ya karşı sahaya çıkıyor
Kayserispor'da geri sayım sürüyor! Eski başkan genel kurula katılacak mı?
3. Lig'de perde açılıyor! Erciyes 38, Zonguldak deplasmanında
A Milli Takım, Galler'de UEFA Uluslar Ligi'ne start veriyor
Kayserispor'da şok! O isim istifa etti
Kayseri'de Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası başladı
Başkan Çamlı, CHP İl Başkanı Keskin'i ağır sözlerle eleştirdi
Süper Lig'e, milli maç arası
Kayserispor yönetiminden dikkat çeken 'Bahçeli ziyareti'