Başkan Demirezen'den Pınarbaşı açıklaması

Başkan Demirezen

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen; Pınarbaşı ilçesinde belediye meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır'ın uğradığı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Demirezen yaptığı açıklamada, "Kimsenin Pınarbaşı Belediye Başkanlığı ile ilgili bir problemi de yoktur. Menfur saldırı şahsidir. Aydınlatılınca göreceksiniz. Peki o zaman genel başkanınız bizleri hedef gösterdiği için özür dileyecek mi?" dedi.  

Başkan Demirezen, adli mercilerin olayı takip edeceğine inandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Biz siyasetçilere düşen görev ise artan toplumsal tansiyonu düşürmektir. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin bugün bir basın toplantısı yapmıştır. 'Mesajı aldık, cebimize koyduk' söyleminde bulunarak güya racon kesmektedir. Keskin belki hatırlamazsınız, Pınarbaşı seçimlerinden önce her yaptığınız basın açıklamasına yanıt verirken sizi sükunete davet ettim. 'Bu karşılıklı son açıklamamız olsun' dedim. Partinizse görmezden gelip her açıklamada gerginliğin dozunu daha da arttırdı. Kaşıya kaşıya toplum vicdanını kanattınız. Tahriklerinizi anlatmayıp, çıkıp 'Mesaj alındı' diyorsunuz. Biz de tam bunun için defalarca bu gerginliğin son bulması için sizlere çağrıda bulunduk. Basın toplantınızda hala Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimlerine atıfta bulunuyorsunuz. Sayın Keskin; kimsenin halkın iradesine karşı gelmişliği yoktur. Kimsenin Pınarbaşı Belediye Başkanlığı ile ilgili bir problemi de yoktur. Menfur saldırı şahsidir. Aydınlatılınca göreceksiniz. Peki o zaman genel başkanınız bizleri hedef gösterdiği için özür dileyecek mi?”

Demirezen, yaralı vatandaşa şifa dileyerek, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Zihninizin derinliklerindeki Maraş olaylarını dile getirmeniz ise ayrı garabettir. Hem sağ duyudan bahsediyorsunuz hem de geçmişin kanlı olaylarından dem vuruyorsunuz. İki kişilik bir olaydan toplumsal kaos çıkartma gayretiniz bu örneğinizle ifşa olmuştur. Evet hiçbir belediye başkanlığı insan hayatından daha önemli değildir. Fakat şahıslar arası çıkan bir kavgayı da siyasete alet etmek, olay anından itibaren milletvekilimizi azmettirici olarak göstermekte ahlaki değildir. Sonuna kadar milletvekillerimizin yanındayız. MHP’nin kurumsal kimliğine ve milletvekillerimize yaptığınız her saldırıyı da hukuki yollarla bertaraf edeceğiz."                        



Havaların ısınmasıyla beraber yangınlar artıyor

MSB'den 3. Dünya Savaşı açıklaması

Kayserili şairden ‘Milli Takıma özel şiir’

Kocasinan'dan çölyaklı ailelere glutensiz gıda paketi

Başkan Özdoğan'a esnaf odaları başkanlarından ziyaret

Büyükşehirden, 25 bin sokak hayvanına yardım

Kayseri’de 1.5 milyon balık suya bırakıldı

Kayseri heyeti, Başkan Özvar ile bir araya geldi

Başkan Büyükkılıç, Ankara'da Kayseri için toplandı

‘Gezici kütüphane’ Talas’ta yollara düştü

Melikgazi’de yeni yollarla vatandaşlara konfor sağlanıyor

Başkan Özdoğan'a milli takımından ziyaret

Başkan Çolakbayrakdar ihtiyaç sahiplerinin yanında

Sarraf ve kuyumcu esnafı vefa gecesinde buluştu

'Sivil Toplum Kuruluşları Çalıştayı' Kayseri'de gerçekleştirildi

Tomarza'da 30 dönüm ekili arazi kül oldu