Başkan Özdoğan: "Üreten kadınlarımızın her zaman yanındayız"

Başkan Özdoğan:

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) birinci ve ikinci dönem kurslarını tamamlayan 102 kadın kursiyerin sertifika törenine katılarak onlara başarılar diledi. Kadın kursiyerler, düzenlenen törende belgelerini aldı. 

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı, Hacılar Kafe Restoran'da düzenlenen panayır ve sertifika törenine Başkanı Bilal Özdoğan’ın yanı sıra Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, ilçe protokolü, kursiyer kadınlar ve davetliler katıldı.

Başkan Özdoğan burada kursiyerlere başarı dileğinde bulunarak, “ADEM merkezlerinde kadınlarımız çeşitli branşlarda hem eğitim alıyor, hem de sosyalleşiyorlar. Bununla birlikte kadınlarımızın toplumsal yaşama daha fazla dâhil olduğunu, ekonomik ve sosyal yönden güçlenerek aile bütçelerine de katkıda bulunduğunu görüyoruz” dedi. 

Özdoğan, kursiyerlerin 6 ay boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezerek sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Belediye olarak bizler kadın istihdamının artırılarak kadınlarımızın toplumda sosyalleşmeleri amacıyla yürütülen çalışmalara her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu kurslara zaman ayırarak katılan tüm kursiyerlerimizi ve onlara bu imkânları sunan öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Aile Destek Merkezi'ne destek veren başta Kaymakamımız Burak Dertlioğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum."

Protokol tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, ADEM kursiyeri kadınlar tarafından el emeği göz nuru yapılan ürünler katılımcılar tarafından ilgiyle gezildi.  



Havaların ısınmasıyla beraber yangınlar artıyor

MSB'den 3. Dünya Savaşı açıklaması

Kayserili şairden ‘Milli Takıma özel şiir’

Kocasinan'dan çölyaklı ailelere glutensiz gıda paketi

Başkan Özdoğan'a esnaf odaları başkanlarından ziyaret

Büyükşehirden, 25 bin sokak hayvanına yardım

Kayseri’de 1.5 milyon balık suya bırakıldı

Kayseri heyeti, Başkan Özvar ile bir araya geldi

Başkan Büyükkılıç, Ankara'da Kayseri için toplandı

‘Gezici kütüphane’ Talas’ta yollara düştü

Melikgazi’de yeni yollarla vatandaşlara konfor sağlanıyor

Başkan Özdoğan'a milli takımından ziyaret

Başkan Çolakbayrakdar ihtiyaç sahiplerinin yanında

Sarraf ve kuyumcu esnafı vefa gecesinde buluştu

'Sivil Toplum Kuruluşları Çalıştayı' Kayseri'de gerçekleştirildi

Tomarza'da 30 dönüm ekili arazi kül oldu