Başkan Özdoğan'a esnaf odaları başkanlarından ziyaret

Başkan Özdoğan

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'a yeni döneminde başarı dilemek isteyen esnaf odaları temsilcileri ziyarette bulundu.

Başkan Özdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de vatandaşın ve esnafın rahatı ve huzuru için daha iyi noktalara ulaşabilmek adına gayretle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.   

Bilal Özdoğan'ı ziyaret eden esnaf temsilcileri, yeni dönem için başarı dileklerinde bulundular. Ziyarette Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, Esnaf Kefalet Kooperatifi 19. Bölge Birliği Başkanı Mustafa Alan, Hacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mahmut Günek ve KESOB Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri yer aldı. 

Başkan Özdoğan, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin yaptığı ziyaretten mutluluk duyduğunu, esnafların hayatın her alanında önemli olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de vatandaşımızın ve esnafımızın rahatı ve huzuru için daha iyi noktalara ulaşabilmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. KESOB Başkanımız ve yönetimi ile diğer tüm kuruluşlarla olduğu gibi iş birliği ve istişare içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Destekleri, duaları ve vatandaşlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” 

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, KESOB yönetiminin Başkan Özdoğan’a yeni dönemde başarılar dilediği ziyarette konuşarak, şunları kaydetti:

"Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Birliği, 41 odadan oluşuyor. Bu odalardan biri de Hacılar Esnaf Odamız. Başkanımla uyum içinde çalışıyoruz ve kendisine teşekkür ederim. Başkanım, Hacılar’da yaptığınız çalışmalardan dolayı esnaf ve sanatkârımıza her zaman verdiğiniz destekten ötürü sizlere çok teşekkür ederiz. İnşallah yeni dönemde de hep birlikte şehrimizin ve ilçemizin kalkınması için esnaf ve sanatkârlar olarak sizlerle beraber olacağız. Yeni dönemde şehrimize katkı sağlayacağız inşallah.”                                        



Özhaseki, Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas OSB Toplantısı'na katıldı

Kayseri'de "indirim" kavgası

Başkan Palancıoğlu, ekibiyle projeleri değerlendirdi

Başkan Büyükkılıç, Emekliler Kafeteryası’nda vatandaşlarla buluştu

Erciyes Kayak Merkezi, doğaseverleri buluşturacak

Meteorolojiden serinletici müjde

Karpuzsekisi Mezarlığı'nda yenileme çalışması

ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde mezuniyet coşkusu

Elektriğe yüzde 38 zam

Başkan Özdoğan Çağlayan Bölgesi'nde

Yamula Barajı su sporlarının merkezi olacak

'Mobil Başkan' ilk ziyaretinde coşkuyla karşılandı

CHP’li Genç'ten MTV taksitinin alınmaması için kanun teklifi

Büro Memur-Sen eylem planını başlattı

Bilişim Akademisi Projesi'nde çalışmalara başlandı

LGS sonuçları açıklandı