BAŞKAN ÖZHASEKİ HÜSEYİN`İ ZİYARET ETTİ

Geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Kayserispor taraftarı Hüseyin Deniz`in tedavisini Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin üstlenmesiyle Hüseyin ve ailesi için umutlu günler başladı. Başkan Özhaseki`nin desteğiyle

BAŞKAN ÖZHASEKİ HÜSEYİN`İ ZİYARET ETTİ
Güncel 6.02.2015 23:37:59

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bir grup Kayserispor taraftarıyla birlikte önceki hafta kendisini ziyaret eden Hüseyin Deniz ile bir süre sohbet etmiş ve Hüseyin`in tekerlekli sandalyeden kurtularak yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtmişti. Henüz 3,5 yaşında iken bir trafik kazası geçiren ve o günden bu yana tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kayserispor tribünlerinin tanınmış ismi Hüseyin Deniz için bu ziyaretin hemen ardından umutlu günler başladı. Başkan Mehmet Özhaseki`nin talimatıyla Özel Dünyam Hastanesi`ne götürülen Hüseyin`e doktorlar tarafından konsültasyon yapıldı ve bulgular değerlendirilerek genç taraftar ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçiren Hüseyin`i Özel Dünyam Hastanesi`nda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ziyaret etti. Başkan Özhaseki`ye Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik de eşlik etti. Hüseyin Deniz Başkan Özhaseki`yi ailesiyle birlikte ve çok sevdiği Kayserispor`un formasıyla karşıladı.

Başkan Özhaseki`ye Hüseyin`in durumu hakkında bilgi veren Özel Dünyam Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir, başarılı bir operasyon yapıldığını ve şimdi fizik tedavi sürecinin başlayacağını söyledi. Hüseyin`in fizik tedaviyle adalelerini güçlendireceklerini ifade eden Bedir, ikinci operasyonun daha sonra kararlaştırılacağını kaydetti. Başkan Mehmet Özhaseki de Hüseyin`den gayret göstermesini isteyerek, "Doktorlar üzerine düşeni yapmış. Sen de gayret edeceksin ve inşallah iyi olacaksın. Allah şifalar versin" dedi.

Hüseyin Deniz hafta sonu doktorlar izin verirse Kayserispor`un maçına gitmek istediğini de söyledi. Ameliyat olmasını sağlayan Başkan Özhaseki`ye çok teşekkür eden Hüseyin, Başkan Özhaseki`nin her zaman maddi ve manevi olarak yanında olduğunu belirtti.

Hüseyin Deniz`in annesi Gülhan Deniz ise Başkan Özhaseki`ye teşekkür ederek, "İnşallah başkanımız sayesinde Hüseyin ayağa kalkacak" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, Hüseyin`i ziyaret ettikten sonra ameliyata girmekte olan bir başka hastayla karşılaştı ve bir süre sohbet ederek şifa dileğinde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.