Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki mazbatasını alarak yeni döneme başladı. Büyükşehir Belediyesi`ne geldiğinde personel tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Özhaseki, şehirdeki herkesi ailesinin bir ferdi gibi gördüğünü belirtti ve Kayserililerin kendisine gösterdiği güvenden dolayı teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin Kayseri Adliyesi Konferans Salonunda yapılan mazbata törenine AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile teşkilat mensupları katıldı.
İl Seçim Kurulu Başkanı Hakime Buket Sicimgiller kısa bir konuşma yaparak 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Mehmet Özhaseki`nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildiğini belirtti ve hayırlı uğurlu olmasını diledi. Sicimgiller görevinde başarılar dileyerek Başkan Özhaseki`ye mazbatasını verdi.
Başkan Özhaseki`nin ardından Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da mazbatalarını aldı. Başkan Mehmet Özhaseki mazbatasını almasının ardından Kocasinan Belediyesi`nde yapılan devir teslim törenine katıldı ve ardından Seyyid Burhaneddin Hazretleri`nin türbesini ziyaret etti.
Başkan Mehmet Özhaseki`ye Büyükşehir Belediyesi`ne gelişinde sürpriz bir karşılama yapıldı. Genel Sekreter Mustafa Yalçın, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, daire müdürleri ve belediye personeli belediye binası önünden başlayarak Büyükşehir Parkına uzanan bir koridor oluşturdular ve bu koridordan geçen Başkan Özhaseki`yi karanfil yağmuruna tuttu. Bu sırada Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı Samanyolu şarkısını çalarak çoşkuya ortak oldu.
Büyükşehir Belediyesi binasına da üzerinde `Başkanım, sizinle çalışmak ayrıcalıktır. Onurluyuz ve gururluyuz` yazılı pankart asıldığı gözlerden kaçmadı.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.