BBP Kayseri'de şok istifa!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci ile bazı yönetim kurulu üyeleri görevinden istifa ettiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Güncel 14.10.2024 16:22:00 307 0
BBP Kayseri

BBP İl Başkanı Erkan Demirci ile il sekreteri Ferhat Serçe, teşkilat başkanı Talip Akbulut ve kadın kolları başkanı Kübra Yıldız görevlerinden istifa etti. 

Demirci, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, genel merkezle yürüttükleri istişarelerin sonuç vermediğini ve bekledikleri siyasi hareketlenmenin gerçekleşmeyeceğini öngördükleri için görev süresi bitmesine 2 yıl kala istifa ettiğini bildirdi. 

Demirci,  "AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen beyle çok ciddi diyaloglar kurduk. Kendilerine müteşekkirim.’  dedi. 

Başkan Demirci, “Birtakım işlerde, teşkilat içerisinde, karşı duran arkadaşlar var ancak bu arkadaşlar aynı zamanda bir çözüm önerisi de getirmediler.” ifadelerini kullandı. 

Demirci ‘Siyasetin çirkin yüzüyle siyaset yapmak istemiyorum. Bir müddet siyasetten uzak kalacağım. Yapacağımız çok iş vardı ancak bu işleri yapacağımız zemin oluşmadı. Son üç aydır siyasetin görmek istediğim yüzü değil de görmek istemediğim yüzü ile karşı karşıya kaldık." diye konuştu. 

İl Sekreteri Ferhat Serçe, Teşkilat Başkanı Talip Akbulut, Kadın Kolları Başkanı Kübra Yıldız da İl Başkanı Erkan Demirci’ ile birlikte istifalarını açıkladı. 

 

- BBP İl Başkanı Murat Kelek oldu!

 

Öte yandan, görevinden istifa eden BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci’nin yerine Murat Kelek atandı. 

BBP MKYK Üyesi Hakan Satılmış yaptığı açıklamada, il başkanlığı görevini yürüten Erkan Demirci'nin istifa etmediğini, kendisine teşekkür edilerek resmi olarak görevden alındığını kaydetti. Satılmış, MKYK üyesi Murat Kelek'in il başkanlığı görevine atandığını bildirdi. 

Söz konusu görev değişiminin il başkanları toplantısı sonrası taraflara tebliğ edildiğini vurgulayan Satılmış, 15 Ekim’de görev devir-teslim programı yapılması hususunda da mutabık kalındığını ifade etti. 

 


Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleşti
BBP Kayseri'de şok istifa!
Kayseri nöbetçi eczaneler (14 Ekim)
ERÜ ve ORAN arasında protokol imzalandı
Erciyes'te düzenlenen plaj voleybolu turnuvası sona erdi
Sağlık çalışanları 7 kilometre pedal çevirdi
İncesu Kent Müzesi'nde Büyükkılıç ziyareti
Ters yöne giren sürücüye cezai işlem
Kayserililerin gözdesi gilaburuda Hasat zamanı
Uyuşturucu ile mücadelede 17 tutuklama
Aranan 17 kaçakçı yakalandı
Kayseri'de 13 terör şüphelisi yakalandı
Erciyes'e ilgi artıyor
Gaziler, yenilikçi protezlerle hayata tutunuyor
Borsa haftaya yükselişle başladı