Tarih: 26.05.2017 18:04

BELLONA 594. MAĞAZASINI

Facebook Twitter Linked-in

Bellona´nın 594. mağazası Ankara Mamak´ta açıldı, Açılışta konuşan Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık "Hedefimiz daha çok istihdam." Değerlendirmesinde bulundu?
Türkiye´nin en hızlı büyüyen mobilya markalarından Bellona 594. mağazasını Ankara´nın Mamak ilçesinde açtı. "Kıbrıs Ticaret" adıyla açılan 4 bin metrekare büyüklüğündeki mağazasının açılışına Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, Boydak Holding Yöneticilerinden Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık ve Bellona Marka Pazarlama Müdürü Bülent Alıcı da katıldı.
Mamaklıların büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Boydak Holding Mobilya Pazarlama Grubu Koordinatörü Bilal Uyanık, "Boydak Holding olarak mobilya markalarımızla birlikte her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Türkiye için çalışıyoruz. Hedefimiz daha çok istihdam sağlamak. Mamak´ta bugün açılan mağazasımızın sahibi Şaban Soylu´ya ülkesinin ve markasının potansiyeline güvendiği için teşekkür ediyoruz. Türkiye için el ele verecek ve daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ ise "Mamak ilçesi gelişerek değişiyoruz. Bu yatırım gücümüze güç katacak" dedi



25 MAYIS 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —