Tarih: 13.11.2018 16:22

BELLONA KAYSERİ BASKETBOL´A MİLLİ İZİN

Facebook Twitter Linked-in

Kadınlar Basketbol Süper Ligi´ne milli maçlar nedeniyle ara verilirken, Bellona Kayseri Basketbol Takımı´na da Baş Antrenör Ayhan Avcı tarafından hafta sonuna kadar izin verildi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi´ne 17 ve 21 Kasım´da oynanacak olan milli maçlar nedeniyle ara verildi. Geride kalan haftada Adana Basketbol´u mağlup eden ve ligin ilk galibiyetini elde eden Kayseri Basketbol´un oyuncularına da Baş Antrenör Ayhan Avcı tarafından hafta sonuna kadar izin verildi.

Sezon hazırlıklarına geç başlayan Bellona Kayseri Basketbol, ligin ilk 5 haftası geride kalırken, 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı. Milli ara öncesi Adana Basketbol´u mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, aldığı galibiyetle milli araya moralli girdi. Hafta sonuna kadar izin kullanacak olan temsilcimiz, yapacağı antrenman ile 6.haftada oynayacağı Canik Belediye maçı hazırlıklarına başlayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, 5 haftada topladığı 6 puanla 11.sırada yer alırken, 6.haftadaki rakibi Canik Belediye ise 7 puanla 10.sırada yer alıyor.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —