BELLONA KAYSERİ’NİN GENÇLERİ ÇALIŞIYOR

BELLONA KAYSERİ’NİN GENÇLERİ ÇALIŞIYOR

BAŞ ANTRENÖR AVCI DA ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP EDİYOR

Bellona Kayseri Basketbol’un gençleri çalışmaya devam ediyor. Baş Antrenör Ayhan Avcı da çalışmaları yerinde takip ediyor.

Bellona Kayseri Basketbol’da yeni sezon çalışmaları devam ederken bir yandan da alt yapı takımı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları Baş Antrenör Ayhan Avcı da yakından takip ediyor.

Son dönemde istediği kadar oyuncuyu alt yapıdan A Takıma taşıyamayan Baş Antrenör Ayhan Avcı, önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde yeni yıldızlar yaratmak için kolları sıvadı. Kurmayları ile bir araya gelen Avcı, durum değerlendirmesi yaptı. Yetenekli oyuncuları tespit ederek bu oyuncuları alt yapıya kazandırmak isteyen Avcı ve kurmayları, hali hazırda alt yapıda bulunan oyunculara isteklerini anlatıyor. Yetenekli ve istenileni veren sporcular, geleceğin Bellona Kayseri Basketbolu’nda yer alacak. Baş Antrenör Ayhan Avcı, alt yapıda forma giyen iki oyuncuyu da yeni sezonda A takımda yer verecek.

Bellona Kayseri Basketbol’un gençleri, 2020-2021 sezonunda Basketbol Genç Kızlar kategorisinde müsabakalara çıkmış ve oyunları ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı.

Haber: Şevket Tekin



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika
Spor a.ş’den gençlik bayramına özel
Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Yılmaz ve oyunculardan maça davet
Karagümrük hazırlıkları tamam
Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı
Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de