BEŞİR DERNEĞİ’NDEN İDLİB’E 1 TIR İNSANİ YARDIM MALZEMESİ

BEŞİR DERNEĞİ’NDEN İDLİB’E 1 TIR İNSANİ YARDIM MALZEMESİ

BAYGIN: “KİLİS’TE SAVAŞ MAĞDURLARINA HER GÜN EKMEK VE SICAK ÇORBA DAĞITIYORUZ”

Uluslararası yardım kuruluşu Beşir Derneği'nin İç Anadolu Bölge Müdürlüğünce tedarik edilen 1 tır gıda ve giyecek malzemesi Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen uğurlama töreni sonrası İldib’te ki dindaşlara ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı.

Fuar Alanı - Kayseri Dünya Ticaret Merkezi önünden hareket eden yardım tırını uğurlamaya Beşir Derneği İç Anadolu Bölge Müdürü Ertuğrul Baygın ve dernek üyeleri katıldı.

Dernek üyelince ilimizden tedarik edilen gıda ve yiyecek maddelerini İdlib’de çok güç şartlarda hayatta kalmaya mücadelesi veren din kardeşlerimize ulaştıracak olan tır dualarla uğurlandı.

Uğurlama töreninde konuşan İç Anadolu Bölge Müdürü Ertuğrul Baygın dernek olarak Kilis'te yaptıkları ekmek fırını ile her gün 33 bin kişiye sıcak çorba ve ekmek dağıttıklarını belirterek "Allah yapılan hayırları kabul etsin. Beşir Derneği olarak, Türkiye'de 246 noktada, dünyada 3 kıta ve 55 ülkede faaliyet göstermekteyiz. 9 yıldır Suriye'deki iç savaştan dolayı Kilis'te 200 bin ekmek kapasiteli ekmek fırınımızdan 200 bin ekmek ve 33 bin kişiye günlük sıcak çorba veriyoruz. Tabii ki malum olaylardan ve şu anda İdlib'de yaşanan zulümlerden dolayı, yine Kayseri'mizden 1 tır dolusu gıda ve giyim malzemeleri buradan dualar eşliğinde İnşallah yollayacağız. Buradan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin" ifadesini kullandı.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı