Tarih: 07.01.2017 17:13

BİLİM MERKEZİ

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi ile TÜBİTAK tarafından Kayseri´ye kazandırılan Bilim Merkezi´nin özel misafirleri vardı. Sevgi Evleri´nde kalan çocuklar Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik´in ev sahipliğinde Bilim Merkezi´ni gezdiler.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin eşi Neşe Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik, Bilim Merkezi´ni gezmek için gelen çocuklarla tek tek tanışarak sohbet ettiler. Özhaseki ve Çelik daha sonra çocuklarla birlikte Bilim Merkezi´ndeki birbirinden ilginç sergileri gezdiler.
Neşe Özhaseki ve İkbal Çelik´e Vali Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke´nin eşi Sevil Teke de katıldı. Sevgi Evleri´nde kalan çocuklar protokol eşleriyle birlikte Bilim Merkezi´nin tüm birimlerini gezdiler ve eğlenerek öğrenme imkanı buldular. Çocuklar Türkiye´nin en büyük gökevi olan planetaryumda da kısa bir film izlediler.
Sevgi Evleri çocuklarına Bilim Merkezi gezisi sonrası Harikalar Sofrası´nda bir yemek verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin eşi Neşe Özhaseki, Veli Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke´nin eşi Sevil Teke ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik yemek süresince çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler.



BİLİM MERKEZİ SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARI... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —