Tarih: 11.04.2022 11:32

Bir kütüphane de Başakpınar'a

Facebook Twitter Linked-in

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın cami ve apartman altlarını kütüphaneye dönüştürme projesine bir yenisi daha ekleniyor. Bu çerçevede yapımı devam eden Başakpınar Şehitler Camii altındaki kütüphanede incelemelerde bulunan Başkan Yalçın, “Talas’ı kütüphanelerle donatmaya kararlıyız” değerlendirmesinde bulundu.

Daha önce Altıntepe Camii müştemilatındaki alanı kütüphaneye dönüştürerek bölge sakinlerinin hizmetine sunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın şimdi de Başakpınar’a bir kütüphane kazandırma garetinde.  Talas’ın nüfusu yoğun olan kırsal mahallelerinden Başakpınar’a kazandırılacak kütüphaneyi başkan yardımcısı ve diğer yetkililerle birlikte gezen Başkan Yalçın, gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.                                         

Baştan sona modern şekilde tasarlanacak kütüphaneyle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın şunları  kaydetti “Talas'ı kütüphanelerle donatmaya kararlıyız. İlçemizdeki uygun durumda olan cami ve apartman altlarını kütüphaneye dönüştürüyoruz. Bu çerçevede Başakpınar Şehitler Camii'nin altında yapımı devam eden kütüphanede incelemelerde bulunduk. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun”

Talas’ta eğitim yuvalarında tamir, tadilat ve öğretmenler odalarının yenilenmesi, çevre düzenlemesi, genel temizlik, oturma grupları ve spor sahaları yapımı gibi çalışmalar yapan Başkan Yalçın, Talas girişindeki 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezi ile Kiçiköy Mahallesi’ndeki Altıntepe Cami Semt Kütüphanesi’ni hizmete açmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —