Güncel
06 Mart 2016 - 22:06
Güncelleme: 06 Mart 2016 - 22:06

BOYDAK HOLDİNG BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA BOYDAK

´´ADALETİMİZE GÜVENİYORUZ"

BOYDAK HOLDİNG BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA BOYDAK
Haberi Sesli Oku

 

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO´su Memduh Boydak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan Erol Boydak ve Murat Bozdağ ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından 2 gün önce başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Boydak Holding´de arama yapılmış ve operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, CEO´su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alınmıştı. Geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından savcılığa sevk edilen Erol Boydak serbest bırakılırken, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO´su Memduh Boydak ve Murat Bozdağ ise tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO´su Memduh Boydak´ı tutuklarken, Murat Bozdağ´ı ise serbest bıraktı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO´su Memduh Boydak´ı adliye çıkışında yakınları ´Türkiye sizinle gurur duyuyor´ diyerek, destek verdi.
Mahkeme sonunda açıklama yapan Boydak Holding Başkanvekili Mustafa Boydak, adalete güvendiklerini söyledi. Boydak;"Malum 2 gündür 4 arkadaşımızın gözaltı süreci vardı. Sayın başkanımız, CEO´muz ve 2 tane de profesyonel yöneticimiz. Hep birlikte adli süreci takip ettik. İddialar var. Gönlümüz arzu etti ki tutuksuz yargılanmak üzere, 2 arkadaşımız o şekilde çıktı. Sayın başkanım, ağabeyim ve kardeşim için tutuklama kararı çıktı. Türk adaletine güveniyoruz. Burada esasına bakacak olursak anladığımız kadarıyla geçmişte yapmış olduğumuz hayırsever faaliyetlerinden mütevellit suçlamalar var. Bunları tabi ki takip edeceğiz. Bundan sonra bizim de yoğun bir şekilde bu süreçleri izlememiz gerekiyor. Gerekli itirazları hukukçu arkadaşlarımız değerlendirecektir. Hayırlısı olsun. Allah can sağlığı versin. Ülkemize güveniyoruz. Adaletimize güveniyoruz. Her şeyin hayırlısı diyelim. İnşallah hayırla netice alacağımıza inanıyorum."

Talas'ta ücretsiz etkinlikler devam ediyor

Talas Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği kültür, sanat ve maneviyat etkinlikleri, her hafta sonu yoğun katılımla devam ediyor.

Süper Amatör’de 22. Hafta Maç Sonuçları ve Puan Durumu

Kayseri Süper Amatör Küme’nin 22. haftasında oynanan 6 maçta 32 gol atıldı.

Trabzonspor yenilgisiyle Kayserispor’un serisi sona erdi

Sarı kırmızılı ekip üç haftalık serinin ardından sahasında kaybetti. Maçın sonucu kadar sezon boyunca dikkat çeken bir istatistik de öne çıktı.

Kocasinan Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz kahvaltı desteği

Kocasinan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kahvaltı kolileri evlerine teslim edildi.

Belediye Başkanlarına ait rapor yayımlandı Büyükkılıç'ın sıralaması dikkat çekti!

Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan Şubat 2026 "En Çok Konuşulan Siyasetçiler" raporunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın sıralaması dikkat çekti.

Erdal Altun: "Önümüzdeki yılı seçim yılı diye düşünüyoruz"

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, bütün partilerle sıcak temas kurabilen tek siyasi parti olduklarını söyleyerek, "Önümüzdeki yılı seçim yılı diye düşünüyoruz" dedi.

Rektör Prof. Dr. Altun, öğrenciler ile iftar yaptı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencilerin iftar menüsüne destek veren Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı hayırsever Hacı Bekir Kuzucu ile birlikte öğrencilerle iftar yaptı.

Aşkın Genç’ten çarpıcı hesap: Emekliye 4 bin değil 110 bin lira verilebilirdi

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin alım gücündeki kayba dikkat çekerek, kur korumalı mevduat uygulamasının kamuya yaklaşık 2,7 trilyon lira yük getirdiğini söyledi.

Büyükkılıç, gençlerle iftar sofrasında buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Dursun Ataş: "Yılın ikinci çeyreğinden sonra emekli maaşında iyileştirme görülüyor"

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, gündemi değerlendirdi. Değerlendirmesinde ABD ve İsrail ile İran’ın içerisinde bulunduğu savaştan, ekonomiye kadar bir çok konuya değindi.

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14