Süper Lig’in 13.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor deplasmanda Antalyaspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya hakem hataları damga vururken Kayserispor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Antalya Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Ümit Öztürk, Esat Sancaktar ve Osman Gökhan Bilir hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmada HES Kablo Kayserispor 2-0 mağlup sahadan ayrılsa da temsilcimizin 2 golü de iptal edildi.
32. dakikada Bünyamin Balcı’nın sağ kanattan yerden ortasında penaltı noktasına yakın yerde topla buluşan Sidney Sam’ın dönerek vuruşu az farkla auta çıktı. 37. dakikada Jahovic, savunmadan kaptığı topu ceza sahası içinde Amilton’a bıraktı. Bu futbolcu düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.
40. dakikada Bünyamin Balcı’nın sağ kanattan ceza sahası içine yerden verdiği pası Fredy, gelişine düzgün bir vuruşla filelere gönderdi ve Antalyaspor skoru 2-0 yaptı. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.
HES Kablo Kayserispor, ikinci yarıya Kanga ve Gustavo’yu dahil ederek başladı. İkinci yarının ilk 15 dakikası Antalyaspor’un üstünlüğü ile geçildi. 65.dakikada HES Kablo Kayserispor Pedro ile gol buluyor, ancak gol Pedro’nun Veysel’e faul yaptığı gerekçesiyle iptal edildi. 70.dakikada HES Kablo Kayserispor Pedro ile bir kez daha gol buldu, ancak gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Süper Lig’in 14.hafta karşılaşmasında 24 Aralık Perşembe günü HES Kablo Kayserispor sahasında Konyaspor’u konuk edecek. Antalyaspor ise Çaykur Rizespor’a konuk olacak.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.