Tarih: 03.12.2017 17:09

BOZOK BULUŞMA ŞÖLENİ YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Bozok Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda  "Bozok Buluşma Şöleni" Düzenlendi.

İl kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Bakan Özhaseki´nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ile davetliler iştirak etti.

Etkinliğin açılışında konuşan Bozok Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Prof.Dr. Kuddusi Erkılıç, ?Günümüzde ülkemizin adeta bir dünyanın baskısı ve tehditi altında olduğu şu günlerde bizim bu birliği, dirliği kendi çapımızda gerçekleştirmeye yönelik olarak düşündüğümüz ve ayrı gayrıyı bir kenara bırakıp bir olmaya, öz kültürlerimizin ortak paydamız olması hasebiyle bir araya geldik? dedi.

Bakan Mehmet Özhaseki´de, bu coğrafyada bin yıldır farklı kültürde insanlarla birlikte yaşadıklarını anımsatarak hep bir ve beraber olduklarını, bağımsızlıklarının sembolü olan bayraklarını göklere çektiklerini, ezanlarının okunduğunu ve huzurlu bir şekilde yaşadıklarını anlattı.

Konuşmaların ardından etkinlik verilen konserle devam etti.

Haber: Süleyman Erdoğan


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(3 Aralık 2017) BOZOK BULUŞMA ŞÖLENİ YAPILDI
ÖZHASEKİ: ÜLKEMİZ ÜZERİNDE GÖZÜ OLANLARLA SAVAŞ VERİYORUZ

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —