Tarih: 23.03.2016 23:38

BU AY KALBİMİZE ´ÇANAKKALE´ DÜŞECEK

Facebook Twitter Linked-in

Talas Belediyesi´nin şehrin manevi hayatına her ay renk katan ve yoğun ilgi gören Kalbe Düşünce programının altıncısı ´Çanakkale Kalbe Düşünce´ oldu.
25 Mart Cuma günü saat 19.00´da eski İl Özel İdare Binası Kültür Merkezinde gerçekleşecek programla ilgili açıklamalarda bulunan sunucu, şair-yazar Serdar Tuncer, Çanakkale Zaferi´nin 101. yılı olmasına rağmen hala tam olarak anlaşılamadığını söyledi. Tuncer, "Biz hala Çanakkale´de ne oldu, niye oldu, Çanakkale bugüne ne söyler, Çanakkale´nin söylediğini dinlemezsek ne olur, dinlersek neyi değiştiririz? Bunları biliyoruz maalesef diyemiyoruz. Çanakkale bilincini birazcık artırmak manasında biz yine her zaman olduğu gibi şiirlerimizle Çanakkale anlatımıyla 25 Mart´ta Talas Belediyemizin misafiri olarak Kayserimizde olacağız. Kıymetli bir konuğumuz var; Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil. Ahmet Hoca, Osmanlıyı hem seven hem de çok güzel bir üslupla anlatan kıymetli bir isim, mühim bir tarihçimiz. Onunla Çanakkale´yi, Çanakkale´nin bugüne söylediklerini konuşacağız. Bütün dostları bekliyoruz." dedi.
"Biz Kayseri´yi sevdik, Kayseri bizi sevdi" diyen Tuncer, "Ama konu Çanakkale oldu mu Serdar Tuncer´in, Ahmet Şimşirgil´in ötesinde şühedamızın hatırına salonların almaması lazım. Çanakkale önemli, niye önemli olduğunu geldikleri vakit öğrenecekler inşallah" ifadelerini kullandı.



23 MART 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —