Güncel
13 Aralık 2013 - 10:34
Güncelleme: 13 Aralık 2013 - 10:34

BU DAVA DA FOS ÇIKTI

Milletvekillerinin Büyükşehir Belediyesi Merkezli diyerek yolları aşındırdığı İncesu Beledilesi`ne yönelik dava sonuçlandı. CHP`lilerin iddiaları, mahkemenin verdiği kararla bir kez daha boş çıktı.

BU DAVA DA FOS ÇIKTI

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

Dava sanıklarından İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve Hilal Aybak beraat etti. Sanıklardan Hacı Ali Hamurcu, 2 yıl bir ay, iki kez 2 yıl 6 ay ve 10 ay olmak üzere toplamda 7 yıl 11 ay, Süleyman Temeltaş ise 2 yıl bir ay ve iki kez 2 yıl 6 ay olmak üzere 7 yıl 1 ay hapis cezası aldı. CHP bu davada mahkum olan Hamurcu`nun da yönlendirmeleriyle geçmişte Kayseri`ye yönelik onlarca asılsız iddiada bulunmuştu.

CHP milletvekillerinin gözhapsinde devam eden ve zaman zaman kendilerininde haklarında dava açılmasına sebep olan İncesu Belediyesi`ne yönelik dava sonuçlandı. Hatta dava hakkında söylediği sözlerden dolayı  CHP`nin ağır toplarından CHP Konya Milletvekili Atilla Kart için fezleke bile düzenlenmişti.

                2. Ağır Ceza Mahkemesi, İncesu Belediyesi`ne yönelik açılan davada karara vardı.  Karar davasında ilk olarak davacı Mehmet Özet`in avukatı tarafından mahkemeye sunulan dilekçeyle Hacı Ali Hamurcu hakkında açtıkları davadan vaz geçtiği belirtti. Mahkeme Başkanı Levent Şahin, daha sonra sanıklar Hacı Ali Hamurcu, Hilal Aybak, Süleyman Temeltaş ve Zekeriya Karayol`a söz verdi. Sanıklar suçsuz olduklarını beyan ederek tahliyelerini talep etti. Davacı Yağmur Çöl`ün avukatıda her hangi bir zararları olmadıklarını beyan ederek davalarını gereçektiklerini beyan etti.
 Sanıklardan son sözlerini alan Mahkeme Başkanı Levent Şahin, karar vermek üzere duruşmaya ara verdi. Aranın ardından duruşmaya devam edildi. Kararların mahkeme heyeti tarafından oy birliği ile alındığını bildiren Mahkeme Başkanı Levent Şahin, daha sonra kararı açıkladı.

                Şahin, Zekeriya Karayol hakkında beraat kararını açıkladı. Hilal Aybak hakkındı da beraat kararı çıktı. Mahkeme heyeti sanıklardan Süleyman Temeltaş`a ikna suretiyle irtikaf suçundan alt sınırdan olma üzere 2 yıl 1 ay ve iki kez 2 yıl 6 ay olmak üzere toplamda 7 yıl 1 ay hapis cezası verdi.

                Bi diğer sanık Hacı Ali Hamurcu`da aynı suçlardan  2 yıl 1 ay, iki kez 2 yıl 6 ay ve 10 ay hapisle cezalandırıldı.  Adliye çıkışında karar nediniyle duygulandığı gözlenen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, davanın iftira olduğunu beyan etti ve "çok şükür sonuç çıktı" dedi.

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14