Tarih: 10.12.2012 07:44

BUGÜN 3 BİN 500 PAKET SUCUK DAĞITACAK

Facebook Twitter Linked-in

            Bundan iki yıl önce TBMM Bütçe görüşmelerinde Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Mehmet Özhaseki hakkında yolsuzluk yapılıyor diyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açılan davaları birer birer kaybediyor. Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminat paraları ile Kayseri halkına sucuk dağıtacağı sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bu sözünün de arkasında durdu. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda “Başkan Özhaseki’nin Yenişehir Aşevinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kazandığı tazminatlarla alınan sucukların dağıtımını yapacaktır” denildi.

 

            AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise Kanal 7’de yayınlanan Başkent Kulisi isimli programda Başkan Özhaseki’nin kazandığı davalar neticesinde Kayseri halkına sucuk dağıtımlarının başladığını duyurdu.

 

            Başkan Özhaseki’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açtığı 3 dava sonuçlandı. Bu davalardan vekalet ücreti, harç ve vergilerle birlikte 72.000 TL tazminat kazanan Başkan Özhaseki’nin, Kılıçdaroğlu hakkında devam eden ondan fazla davası bulunuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —