Tarih: 13.09.2018 17:16

BÜNYAN BELEDİYESİ EVDE TEMİZLİK HİZMETİ,

Facebook Twitter Linked-in

Bünyan Belediyesi, Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan "Evde Temizlik Hizmeti"  yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor.

 Vatandaşlar tarafından yapılan taleplerin değerlendirilmesi sonucu bakıma muhtaç vatandaşların yaşadıkları ortamlar sağlık koşullarına uygun hale getiriliyor. Ekipler gün boyu evlerde yaptıkları temizlik sonrası, misafir oldukları evin akşam yemeğini de hazırlayarak evden ayrılıyor. Ekipler ayrıca sadece temizlik yapmakla kalmıyor ihtiyaçlar doğrultusunda evlerin boya, mobilya, tamir ve gıda gibi eksikleri de tamamlıyorlar.   

Kendi ihtiyacını karşılayamayacak durumda olan, yalnız yaşayan, kimsesiz, bakıma muhtaç, ekonomik gücü veya beden gücü yetersiz insanlara evde bakım ve temizlik hizmeti verdiklerini söyleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ?Amacımız vatandaşlarımızı rahatlatmak. Verilen hizmet sonrası, vatandaşlarımızın hayır duasını almak her şeye bedel.7´den 70´e her bir hemşehrimizin yanında olmaya devam edeceğiz ? dedi.

Hizmetten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkürlerini iletiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —