Bünyan’daki sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Bünyan’daki sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; beraberindeki heyet ile birlikte Bünyan ilçesinde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.


İlçedeki ziyaretlerine Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen ile başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; daha sonra 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Büyüktuzhisar Aile Sağlığı Merkezi ve Bünyan Devlet Hastanesi'ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında hizmet sunum alanlarını dolaşarak görevi başındaki personelin istek ve önerilerini dinleyen Erşan, tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini iletti.

İl Sağlık Müdürü Erşan saha ziyaretlerini gerçekleştirirken, müdürlük ekipleri de ilçedeki sağlık tesislerini yerinde görerek; kullanılan tıbbi cihazlar, resmi dokümanlar, hasta istatistikleri, bebek - gebe izlem sayıları, kanser tarama sayıları, hizmet sunum alanları ve fiziki çalışma ortamı hakkında değerlendirme raporu hazırladı. Günün sonunda gerçekleşen toplantıda hazırlanan rapor incelenerek ilçedeki sağlık tesislerin ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunuldu. Toplantının sonunda konuşan Erşan, Hastane Başhekimi Dr. Nuri Çakır ve ekibine gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

Erşan'a temaslarında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç, Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, başkan yardımcıları ve ilgili birimlerin sorumluları eşlik etti.



Sıcak havalarda şekerli ve gazlı içeceklere dikkat

Kayseri'de sağlık çalışanları motive ediliyor

Neslihan Mandacı Şanlı: "Kan bağışı, bir sosyal sorumluluktur"

Sarı nokta hastalığı erken evrede tedavi edilebiliyor

Bünyan’daki sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Ucuz güneş gözlüklerine dikkat

Diş sağlığı kliniğimiz 2 ayda 300’e yakın vatandaşımıza ulaştı”

Yahyalı'da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Talas’ta şehre hizmet edecek engelli rehabilitasyon merkezi

Aile Sağlığı Merkezi resmi açılış için gün sayıyor

İncesu’da sağlık hizmetleri değerlendirildi

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası