Tarih: 28.08.2024 11:03

Burak Yılmaz geleceği hakkında konuştu

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol Süper Lig’in 4.haftasında Bellona Kayserispor deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarla sürdüren sarı kırmızılılar ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz, her biri değerli olan oyuncularıyla gurur duyduğunu bildirdi.

Konyaspor maçı için başlattıkları hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Yılmaz şunları kaydetti.  "Konyaspor ciddi ve diri bir takım. 3 maçtır kendilerini izledim. Tabi ki de belli zaafları var. Bizim de olduğumuz gibi ama ben Konyaspor karşısında oyuncularıma çok inanıyor ve güveniyorum. Ben çok iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Burada çok güzel bir hava ve ortam var. İnşallah galibiyetlerle birlikte daha iyi olacağız." 

Kayserispor yönetimi ile ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Burak Yılmaz, “Bunlarla alakalı yorum yapmak çok doğru değil. Yeni yönetim gelir, eskisi devam eder. Ben hizmet için buradayım. İstenirse başımın üstüne” diye konuştu. 

Portekizli kanat oyuncusu Miguel Cardoso ise bu sezonda takımı için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirterek şöyle konuştu. “Geçen sene benimle ilgili bazı eleştiriler vardı ama ben kendi adıma gol yada asist yapamasam da elimden geleni yaptığımız ve iyi bir mücadele gösterdiğimi düşünüyorum. Bu sene de ilk maç itibariyle gol attım ama takımın kazanmasını tercih eden bir oyuncuyum. O anlamda gol atmamın bir önemi yok. Yine her zaman ki gibi elimden gelenin en iyisini yapacağım.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —