Tarih: 26.02.2018 16:59

BURSA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig´de ilk 5 takım arasındaki yerini korumak isteyen Kayserispor, sezonun 24.hafta maçında deplasmanda Bursaspor´a konuk olacak. Haftanın açılış maçı olan mücadelenin antrenman çalışmaları sarı-kırmızılılar cephesinde hız kazandı.

Süper Lig´de sezon sonuna 10 hafta kaldı. Sezonun 24.hafta maçında Bursaspor´a konuk olacak Kayserispor´da bu önemli deplasman maçının hazırlıkları da hız kazandı. Cuma akşamı saat 20.00´de başlayacak olan karşılaşma için antrenman temposunu artıran sarı-kırmızılı temsilcimizde tek hedef ilk 5 takım arasındaki yerini korumak.

Bursaspor deplasmanı öncesinde Teknik Direktör Sumudica´nın öğrencilerine Kasımpaşa karşısında alınan puanın devamı olarak Bursa´dan da puan almak istediğini söylediği öğrenildi. Günün idmanında futbolcular düz koşunun ardından ısınma ve aerobik hareketleri gerçekleştirdiler. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanın son bölümünde ise takım oyuncuları kısa alan paslaşması yaptılar.

Sarı-kırmızılı kafile perşembe sabahı Kayseri´den ayrılarak Bursa´ya hareket edecek. Karşılaşma Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda Cuma günü saat 20.00´da başlayacak.

Haber: MURAT TURP




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —