Tarih: 22.10.2019 17:18

BÜYÜKKILIÇ, ANKARA´DA PROJELERİ TAKİP ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sık sık vurguladığı ?Kayseri işini bilir; ama işini takip etmesini de bilir? sözünü hayata geçirerek şehir için önemli projelerin hızlandırılmasına yönelik görüşmelerine devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Ankara´da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun da katıldığı Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı´na iştirak etti ve ardından bazı temaslarda bulundu.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Ankara´daki temasları çerçevesinde Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin´i ziyaret etti ve Erkilet Havaalanı ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, DHMİ´nin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı´na geçerek Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün´ü ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, ziyarette başta Belsin-Şehir Hastanesi raylı sistem hattı olmak üzere bazı projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Büyükkılıç, raylı sistem hattının ihale sürecinin hızlandırılmasını da istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Ankara´daki temasları çerçevesinde Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Uygun´u da ziyaret ederek bir süre görüştü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —