Büyükkılıç sabah sporunda gençlerle buluştu
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sabah yürüyüşünde KAYMEK Talas Gençlik Merkezi öğrencileri ile buluştu. Detaylar Kayseri Haber Gazetesi'nde...
Yaşam
10.08.2024 13:59
10.08.2024 13:59
Özgür
  • A-
  • A+
Büyükkılıç sabah sporunda gençlerle buluştu
Özgür

Haber Editörü

Özgür

ozgur@kaytv.com.tr

Hemen her güne sporla başlamayı gelenek haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu kez Ali Dağı sabah yürüyüşünde KAYMEK Talas Gençlik Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.

Yürüyüş esnasında verilen dinlenme molasında açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, yürüyüşte gençlerin kendisini yalnız bırakmadığını ifade ederek, “Bu bölgede yaklaşık her gün yürüdüğümü öğrenince başkanımızı yalnız bırakmayalım demişler. Biraz oksijen depolayalım demişler, Ali Dağı’mızın eteğinde güneşin doğmaya başladığı süreçte hem vakti değerlendirmek, dinamik ve diri olmak hem de sosyalleşme anlayışı içerisinde Talas Gençlik Merkezi’mizdeki yüz akımız olan, gururumuz olan sevgili yavrularımızla, onların büyükleri olarak onlara eşlik etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

“Geleceğin Mühendisleri, Geleceğin Doktorları KAYMEK Bünyesinde Yetişiyorlar”

Başkan Büyükkılıç, gençleri kendilerine emanet eden ailelere teşekkür ederek, “Yavrularımızı bizlere emanet eden ailelerine teşekkür ederken yavrularımızı yüreklendiren ülkemize, devletimize, değerlerimize bağlı bir şekilde yetiştiren hocalarımızı, tüm ekibi tebrik ediyorum. Bunlar bizim geleceğimiz, inşallah bu potansiyeli daha da arttırmamız gerektiğinin farkındayız. 80 civarında yavrumuz var. Bu sene çok şükür hepsi üniversitelere girdik, başarılı üniversitelerde yer aldı. Geleceğin mühendisleri, geleceğin doktorları, geleceğin ekonomistleri, geleceğin iktisatçıları Kayseri’mizde, KAYMEK bünyesinde yetişiyorlar. Sağ olsunlar içimizi huzur dolduruyorlar. Onları seviyoruz, dua ediyoruz. Bir büyükleri olarak üzerimize düşen ne varsa her zaman yanlarında olacağımızı da ifade etmek istiyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“Türkiye’miz Bir Cennet”

Beyin göçüne de değinen Başkan Büyükkılıç, “Tabi yurt dışını görmeleri lazım ama bunu bir göçe dönüştürüp orada kalmamaları lazım. Oralarda da öğrenecekleri vardır, onların da bizden öğrenecekleri vardır. Şuanda yurt dışından gelip burada tedavi olan binlerce insan var. Sağlık alanında Türkiye bir numara, hem fiziki koşullar hem bilimsel bağlamda. Hele hele Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, en başarılı fakültelerden birisi. O açıdan siz üzerinize düşeni yaparsanız, donanımlı olur, eğitimli olur, kendinizi yetiştirir, özgüvenli olursanız zaten sorun kalmaz. Kesinlikle yabancı dil, en az üç tane, 11 alanda değişik ülkenin dilini öğreten bir kuruluşumuz var. Ücretsiz, bedava, boş kaldıkça yabancı dil öğrenin. Bir dil bir insan, 11 dil 11 insan. O açıdan kendinizi yetiştirin, dışarıyı da görsünler ama oralara mahkûm olmasınlar. Afrika’yı da göreceği, Avrupa’yı da göreceğiz, Asya’yı da sonuç itibariyle kendi ülkemizde biz de varız diyebileceğiz. Bunu diyecek kapasitede, cesarette, potansiyeldeyiz. Türkiye’miz bir cennet. Başarılar diliyorum, her birinizin alnında öpüyorum” şeklinde konuştu.

“Memduh Başkan Gençlerin Başkanı”

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) bünyesinde hizmet veren Talas Gençlik Merkezi öğrencileri de sunulan hizmet ve düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkür ettiler.

Daha sonra gençlerle birlikte parkuru tamamlayan Başkan Büyükkılıç, yine gençlerle soğuma hareketleri yaparak sabah sporunu egzersizlerle birlikte tamamladı.

Gençlerin yoğun ilgisi ile gerçekleşen sabah yürüyüşü, Erciyes’in ihtişamlı görüntüsü önünde günün anısına çekilen fotoğraflarla renklendi.

 

Kayseri millet bahçesindeki yeni pist 2820 kişiye hizmet verdi
Develi'de jandarmadan takdir toplayan hareket
Altında görülmemiş fark! Banka ile piyasa arasındaki makas uçtu
Genç yaşta gelen acı haber sonrası Başkan’dan taziye ziyareti
26 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
6 yıl hapisle FETÖ'den aranan hükümlü yakalandı
Büyükkılıç’tan dikkat çeken mesaj! “Kayseri Büyükşehir bir marka”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17