Tarih: 20.06.2024 11:26

Büyükkılıç, yabancı öğrencilerin sertifika sevincine ortak oldu

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ile Medeniyetin Burçları Uluslararası Öğrenci Akademisi'nin Bayramlaşma ve Mezuniyet Töreni programına katılarak, farklı ülkelerden gelen öğrencilerle bir araya geldi.  

Programda öğrenciler şiir okudu, türküler seslendirdiler. Afrika’dan, Türk Cumhuriyetleri'nden ve Balkanlar'dan çeşitli öğrencilerin seslendirdiği şiir ve türkülere, Namık Kemal Bilgin’de bağlaması ile katıldı. 

Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin bayramlarını kutladı, onları Kayseri’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de tüm vatandaşların olduğu gibi öğrencilerin de her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Farklı ülkelerden gelen öğrencilerimizin mezuniyetlerini ve bayram coşkusunu hep birlikte paylaştık. Farklı ülkelerden gelseler de ülkemizde olmaktan dolayı kendilerini misafir gibi değil ev sahibi gibi hissetmeleri gerekir. Gençlerimize uluslararası alanda başarılar diler, bayramlarını tebrik ederim.” dedi.

Konuşmaların ardından 20 öğrenciye sertifikaları verildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —