Tarih: 21.01.2018 14:04

BÜYÜKŞEHİR´DEN YATIRIMCILARA FIRSAT

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak Çarşamba günü iki önemli ihale yapacak. 1607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri ve yine hastane karşısında bulunan konut ve konut+ticaret alanı arsaları ihale ile satışa sunulacak.

1607 yataklı Türkiye´nin en büyük sağlık kuruluşlarından olan Kayseri Bölge Hastanesi´nin karşısında yeni bir iş ve ticaret merkez oluşuyor. Büyükşehir Belediyesi de hastane karşısında yatırımcılar için önemli bir fırsat sunuyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından 31 Ocak Çarşamba günü saat 10.00´da yapılacak olan ?Açık Teklif Usulü? ihale ile hastane karşısına yapılacak olan 58 adet dükkanın satışı gerçekleştirilecek. İhaleye girmek isteyenler müracaatlarını 31 Ocak Çarşamba günü saat 09.30´a kadar Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü´ne yapabilecek.

Büyükşehir Belediyesi aynı bölge için 31 Ocak Çarşamba günü saat 14.00´te ikinci bir ihale yapacak. İhaleyle 4 parsel konut+ticaret alanı ve 4 parsel konut alanı satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü´ne 31 Ocak Çarşamba günü saat 13.30´a kadar başvurularını yapabilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —