Büyükşehir Belediyesi’nden 'Akıllı Şehir' projeleri bilgilendirmesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Bilişim ve Teknolojik Alanda yapılan ve yapılacak olan Akıllı Şehir Projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Güncel 16.09.2024 15:22:00 471 0
Büyükşehir Belediyesi’nden

Daire Başkanı Abdullah Avan ve ekibi, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i ziyaret ederek, şehrin dijital dönüşümü ve eğitimde teknoloji kullanımı konularında bilgi paylaştı.

Ziyaret kapsamında, belediyenin akıllı şehir projeleri, dijital dönüşüm çalışmaları ve öğrencilere yönelik projeleri hakkında kapsamlı sunum gerçekleştirildi.

Ziyarette ayrıca Kayseri Bilim Merkezi’nde devam eden projeler, Teknoloji Hangarı ile öğrencilerin yenilikçi projeler geliştirmeleri için sunduğu fırsatlar ve şehrin dijital dönüşüm sürecindeki öncü adımları da Esen’e aktarıldı.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projeler arasında yer alan Bilişim Akademisi hakkında da bilgi paylaşıldı.

Avan, iş birliğinin, şehrin eğitim ve teknoloji altyapısının gelişmesine katkı sağlayacağına inandıklarını belirterek,"Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, geleceğin dijital dünyasına güçlü şekilde hazırlanan gençlerimiz için eğitim alanında sunduğumuz desteklerle daha akıllı ve sürdürülebilir bir şehir hedefliyoruz. Bu iş birliğinin, şehrimizin eğitim ve teknoloji altyapısının daha da gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.


 


Gaziler ve şehit aileleri onuruna yemek programı düzenlendi
AK Parti Milletvekili Tüfenkci, Kayseri'de
Kayseri nöbetçi eczaneler (19 Eylül)
Kayseri'de futbol tutkunları dev ekranda buluşacak
Kocasinan'dan akıllı kavşak hamlesi
Erciyes'te kış başladı
Paramotor ihbarı alarm yarattı
Lösemi tedavisinde hedefli yaklaşımlar
Narin'in katili, arkadan koluyla boynunu sarmış
Toplu taşıma için temiz enerji zirvesi
Kayseri, Gaziler Günü'nü unutmadı
Obruk tehlikesi Kayseri'yi de tehdit ediyor
Kayseri'de şaşırtan yakalama
Kararname yayınlandı; 12 ilin valisi görevden alındı
"18. Erciyes Cup" sürüyor