Tarih: 03.07.2017 15:29

BÜYÜKŞEHİR´DEN

Facebook Twitter Linked-in

üyükşehir Belediyesi Talas´a yapılacak iki önemli yatırımın temellerini bu hafta atıyor. Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nin temeli 6 Temmuz Perşembe günü, Meslek Eğitim Akademisi ve Sınav Merkezi´nin temeli ise 7 Temmuz Cuma günü atılacak.
Bu yıl kent merkezi ilçelerde yatırım üstüne yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi, iki önemli projenin daha inşaatına başlıyor.
TALAS´A SOSYAL YAŞAM MERKEZİ
Büyükşehir Belediyesi´nin bu hafta temelini atacağı Talas´taki ilk proje Sosyal Yaşam Merkezi olacak. 4 bin 350 metrekare inşaat alanına sahip olan sosyal yaşam merkezinin temeli 6 Temmuz Perşembe günü saat 11.00´de atılacak. Bahçelievler Mahallesi´nde Muhsin Yazıcıoğlu Parkı´nın karşısına yapılacak olan sosyal yaşam merkezinde bay ve bayanların kullanabileceği iki adet yüzme havuzu, iki adet fitness salonu, oyun salonu, KAYMEK kurslarının verilebileceği 8 adet derslik ve iki adet bilgisayar odası bulunuyor.
MESLEK AKADEMİSİ´NİN DE TEMELİ ATILIYOR
Büyükşehir Belediyesi 7 Temmuz Cuma günü saat 13.30´da ise Mesleki Eğitim Akademisi ve Sınav Merkezi binasının temelini atacak. Talas Bulvarı üzerinde yapılacak olan bina 3 bin 450 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Meslek Eğitim Atölyesi´nde inşaat, makine ve metal sektörleri için ulusal yeterlilik seviyesinde mesleki eğitim verilecek.


(4 Temmuz 2017) Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


BÜYÜKŞEHİR´DEN TALAS´A 2 BÜYÜK TEMEL... paylaşan: kaytv
Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —