Tarih: 23.01.2017 15:25

BÜYÜKŞEHİR´DEN MUHTEŞEM KONSER

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi, Neşet Ertaş ekolünün en önemli temsilcisi olan İsmail Altunsaray´ı Kayserililerle buluşturdu. Konseri izlemeye gelenler Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi´ni tamamen doldurdu. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de izledi.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseri´ye gelen Mustafa Altunsaray, Kadir Has Kültür Sanat Merkezi´nde bir konser verdi. 1300 kişilik salon tamamen dolunca pek çok kişi konseri ayakta takip etti. Ünlü Sanatçı İsmail Altunsaray, yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde birbirinden güzel türküler seslendirdi.
Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de izledi. İsmail Altunsaray, konser sırasında Kayserililerle buluşmasını sağlayan Başkan Mustafa Çelik´e teşekkür etti. İsmail Altunsaray´ın türkülerine coşku ile izleyen seyirciler de katıldı. Konser sonrası Ünlü Sanatçıya teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik, İsmail Altunsaray´a Büyükşehir Belediyesi´nin "Şehir Kültür Sanat" dergisi ile çiçek hediye etti.


Video Haber


BÜYÜKŞEHİR´DEN MUHTEŞEM KONSER Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —