Tarih: 10.01.2014 10:09

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

MHP İl Başkanı Eke gazetecilerin demokrasilerde vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirterek, ilkeli, tarafsız ve kamu yararına çalışan gazetecilerin toplumsal barışa hizmet eden, milletin sesi, soluğu olduğunu kaydetti.
AKP iktidarı döneminde mesleklerinin zorluklarına rağmen gazetecilerin gerek yıpranma haklarının ellerinden alınmasını gerekse yazdığı köşe yazıları nedeniyle yargılandıklarının altını çizen Başkan Eke, demokrasinin unsurlarından biri olan gazetecilerin, gerek kalem dokunulmazlığı gerekse de yıpranma haklarının geri iade edilmesi gerektiğini belirtti.
İl Başkanı Mete Eke, “Gazetecilik yaparken, elindeki kalemini hükümete yağcılık ve yalakalık yapacağız derken devletin ve milletin bölünmesine, yok olmasına ve ortadan kalkmasına yönelik gazetecilik yapan gazetecileri de bu millette affetmeyecek, tarihte affetmeyecektin” dedi.
Gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesi noktasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin yapılacak tüm çalışmalara destek vereceğinin bilinmesi gerektiğini vurgulayan başkan Eke, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —