Tarih: 02.07.2020 16:39

ÇATIDA ÇIKAN YANGIN KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Basmacı Sokak üzerinde bulunan 7 katlı bir apartmanın çatısında devam eden onarma çalışmasında çıkan alev, tüm çatıyı sardı. Etrafı yoğun duman kaplarken, bina ve çevre sakinleri büyük korku yaşadı.

Alınan bilgiye göre Kocasinan ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Basmacı Sokak üzerinde bulunan 7 katlı bir apartmanın çatı katında devam eden onarım çalışmaları esnasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Yangın kısa süre içerisinde bütün çatıyı kaplarken, alevlerde gökyüzüne yükseldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşlara sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. İtfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yangın, ekiplerin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucu söndürülerek kontrol altına alındı. Apartman sakinleri de çatıda olukların değiştiğini ve yangının bir anda çıktığını dile getirirken, polis çok yönlü soruşturma başlattı.


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(2 Temmuz 2020) ÇATIDA ÇIKAN YANGIN KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU
ONARIM YAPILIRKEN BİR ANDA ALEV ALDI

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —