Tarih: 27.04.2018 18:27

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran´da yapılacak erken seçim öncesi, partisinin il başkanları ile değerlendirme toplantısı yapmak üzere  Kayseri´ye  geldi?  Partililer tarafından Boğazköprü´de karşılanan Kılçdaroğlu  ve kurmayları doğrudan toplantının yapılacağı  Erciyes Kayak  Merkezi´ndeki  otele geçtiler?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu24 Haziran´da yapılacak erken seçim öncesi, partisinin il başkanları ile değerlendirme  toplantısı yapmak  üzere  Kayseri´ye  geldi?  Partililer tarafından  Boğazköprü´de karşılanan  Kılçdaroğlu 28 Nisan Cumartesi günü Erciyes Kayak Merkezi´ndeki bir otelde, partisinin il başkanlarıyla bir araya gelip, seçim çalışmaları ile ilgili yol haritası belirleyecek? Genel Başkan  Kılıçdaroğlu ve kurmayları  Kayseri´ ye gelişlerinin ardından  parti il merkezi ne uğramadan  doğrudan toplantının yapılacağı  Erciyes Kayak  Merkezi´ndeki  otele geçti?

Öte yandan geçtiğimiz hafta içinde Genel Başkan  Kılıçdaroğlu´nun  talimatı ile  CHP´den istifa ederek  İyİ Parti2ye geçen  15 milletvekili  arasında  yer alan  Kayseri Milletvekili Çetin Arık´ın sosyal medya hesabından  ?Sevgili  Dostlar , Halkın İktidarı2nın startı Kayseri´den veriliyor. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bugün (27 Nisan  Cuma) 16.30´da Boğazköprü zabıta noktasında karşılıyoruz..Sizinle daha güçlüyüz? şeklinde  paylaşımda  bulunması  şaşkınlık yarattı?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —