Tarih: 12.03.2017 17:42

CHP İL BAŞKANI KESKİN:

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah KESKİN ve yönetim Kurulu üyeleri, halk oylaması çalışmaları kapsamında CHP Sarız ve Pınarbaşı İlçe Örgütlerini ziyaret etti.
İlçe çalışmalarına Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk EROĞLU, Sarız İlçe Başkanı İbrahim KONUR ve Pınarbaşı İlçe Başkanı Cuma ARIK´ta eşlik etti.
KESKİN, İlçe Başkanlarından İlçe´nin genel durumu ile ilgili bilgi alırken esnaf ve mahalle ziyaretleri yaparak ?Neden Hayır? denilmesi gerektiğini İlçe halkına anlattı.
il başkanı KESKİN, ?Bizler elimizden geldiği kadar sebepleriyle birlikte HAYIR ı anlatıyoruz dedi. Sarız ve Pınarbaşı İlçelerinde esnaflarla ve mahalle sakinleri ile birebir iletişim kuran İl Başkanı KESKİN, ?Cumhuriyet´in kazanımları bir bir yok edilmek istenirken bu durum karşısında susmamız mümkün değildir. Ayağınıza geldik, elinizi sıkmak sizlerle dertleşmek istedik. Partimize oy istemeye değil Cumhuriyeti korumak görevinde mücadelemize omuz vermenizi istediğimiz için geldik. Diye konuştu. ziyaretler esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek devam etti.


Video Haber


CHP İL BAŞKANI KESKİN:
SARIZ VE PINARBAŞI İLÇE ÖRGÜTLERİNİ GEZDİ.

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —