Tarih: 14.04.2017 17:39

CHP İL BAŞKANI KESKİN :

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin halk oylaması için geriye sayım sürerken partisinin Melikgazi İlçe Başkanlığı önünde kurulan ?Hayır´ standında medya mensuplarının karşına geçerek şikayetlere rağmen kaldırılmayan afişleri eleştirip, son günlerde sıkça konuşulan ülkenin üniter yapısının bozulmasına yönelik uyarılarda bulundu?
CHP Melikgazi İlçe Başkanlığını Sivas Caddesi üzerinde açtığı ?Hayır´ standına konuk olarak medya mensuplarının sorularını cevaplayan İl Başkanı Feyzullah Keskin , pankartları kaldırma konusunda ilçe seçim kurulunun kararının olmasına rağmen gereğini yapmadığını iddia ederek duydukları rahatsızlığı dile getirip mülki amirleri göreve davet etti?
İl Başkanı Keskin sözlerinin devamında son günlerde sıkça konuşulan ülkenin üniter yapısının bozulmasına yönelik endişelerini paylaşıp uyarılarda bulundu? Keskin ?´16 Nisan´dan sonra çıkacak her karara rağmen birlikteliğimiz ve beraberliğimiz devam edecektir. Bu ülkenin üniter yapısının sıkıntı olduğunu tek bir kişinin bu ülkenin üniter yapısına vereceği zararlardan bahsettik. Bununda sonucu gördük. Başdanışmanlardan bir tanesi çıktı, yeni bir halk devleti kurulmasından bahsetti. Bu, çok tehlikeli bir durumdur.´diye konuştu?

HABER : C.ÜSTEN


Video Haber


(14 NİSAN 2017) CHP İL BAŞKANI KESKİN :
KALDIRILMAYAN AFİŞLERİ ELEŞTİDİ?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —