Son dönemde sosyal medyada ve basında Diyanet İşleri Başkanlığı´nın aleyhinde çıkan haberlere, Kayseri CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin tepki göstererek Diyanet İşleri Başkanlığı´na sahip çıktı. Keskin, Diyanet İşleri´ne yapılan karalama kampanyası için, ?Diyaneti yok etmeye çalışıyorlar, çünkü Türkiye´de yaşanan İslamiyet, özgürlük hiçbir İslam ülkesinde yok.? Dedi.
Sosyal Medya´da son günlerde gündemi meşgul eden Diyanet İşleri´nin verdiği fetvaya gösterilen tepkiye, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin karşı çıktı. Diyaneti yıpratmak için başlatılan karalama kampanyası için ?Türkiye´de yaşanan İslamiyet, özgürlük hiçbir İslam ülkesinde yok, o yüzden Diyaneti yok etmeye çalışıyorlar? diyerek tepkisini şu şekilde aktardı;
?Son günlerde özellikle sosyal medyada ve basında çok yer alıyor; Diyanette hiç hoş olmayan, hatta bırakın İslamiyet´i, Afrika kabilelerin bile kabul etmeyeceği kadar ahlaksız cümleler çıkmaya başlıyor. Ben bunların hepsinin kasıtlı olarak yapıldığına inanıyorum. Tek amaçları Diyaneti yıpratmak. Çünkü Diyaneti bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuştur. Son dönemlerde İslam dünyasına bakarsanız, Türkiye´de yaşanan İslamiyet, özgürlük hiçbir İslam ülkesinde yok. Maalesef Türkiye´nin bütün değer yargılarını itibarsızlaştırma kampanyasından Diyanet de son dönemde nasibini alıyor, Diyanet itibarsızlaştırılıyor. Sayın Görmez, görmüyor, ama bir an önce bunun farkında olması lazım. Diyanet itibarsızlaştırılarak yok edilmeye çalışılıyor. En kısa sürede müftülüğü de ziyaret edeceğim.?
HABER: M. EMRE KİPMAN
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.