Tarih: 03.01.2018 16:18

CHP İL BAŞKANI KESKİN,

Facebook Twitter Linked-in

Chp İl Başkanı  Feyzullah Keskin yazılı bir açıklama yaparak Diyanet İşleri Başkanlığı´nın nikah ve yaş sınırına  ilişkin  açıklamasını sert bir dille  eleştirdi?. Keskin  Diyanet´in bu açıklamasının  çocuk istismarına  davetiye  çıkardığını  iddia ederek ? Bu açıklama Türk Ceza Kanunu´nun  103/1 maddesi  dahilinde ?Çocuk İstismarı´na  davetiye çıkardığını bunun ayrı bir suç olarak soruşturma konusu olduğunu hatırlatmak isteriz? ifadesini  kullandı?

Chp İl Başkanı  Feyzullah Keskin yazılı bir açıklama yaparak Diyanet İşleri Başkanlığı´nın nikah ve yaş sınırına  ilişkin  açıklamasını sert bir dille  eleştirdi? 

İl Başkanı Keskin açıklamasında Diyanet İşleri Başkanlığı´nın WEB sitesinde yer alan ve kamuoyunda nikah ve yaş sınırı  olarak nitelenen bilgileri ?Akla Ziyan´ olarak niteleyerek bu açıklamaların çocuk istismarına  davetiye çıkardığını iddia etti?

Keskin  sözlerinin  sonunda  Bu açıklama Türk Ceza Kanunu´nun  103/1 maddesi  bir suç olarak soruşturma konusu olduğunu hatırlatıp  kamuoyunu  uyardı?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —